Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
    Взех антифриз MOTOX,обаче после четох за него в интернет ,мненията са 50/50 вие какво ще кажете ?
    аз не бих го сложил или поне бих го пробвал във фризера разреден в определеното съотношение. то като ще е мотокс, по-добре приста.

Първоначално публикувано от AgentStormbringer Покажи съобщение
    Някой има ли идея/наблюдения, кои салони са взаимнозаменяеми с този на 145? Дори да е нужно преправяне?
    Питам, защото имам бъдещи мераци за нов салон и трябва да знам, кое ще ми излезе по резонно като цена- готов салон или тепърва претапициране.
    не виждам смисъл да го правиш това нещо след като салони за 145 има колкото си искаш и вървят доволно евтино. иначе от браво би трябвало да пасне директно.
    точка

Comment

• както виждате на снимката,липсва ми един бушон и така си е от както я купих,някой да знае за какво е и дали дасиго взема да го сложа?
      мерси
      Attached Files
      Alfa Romeo 146 ti
      16V 1997г

Comment

• ---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:54.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• и на мен така ми казаха,че щом всичко ми си работи по добре да него пипам и аз така си карам вече 5г.и несъм забелязал нещо да неми работи!
          А относно шибидах-а-нямам!
          мерси колега за инфото
          Alfa Romeo 146 ti
          16V 1997г

Comment

• там седи празно !
            точка

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
              Не че им правя реклама, но две години зареждам на една и съща колонка в Шел от бързата нафта и ядове нямам. Brazen, още зетко, чукни ми тия дни да ти дам малко Redex за прочистване и като заредиш ще сложим Castrol TDA.
              Спешъл Тенкс!!
              От както е с добавка - си пали и работи доста "по-мазно".

П.П. Никога не казвай "Никога", но все пак: Никога повече ОМВ!!!!
              sigpic
              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• колеги някой може ли да ме насочи към Румен, трябва да ми смени части по колата?

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43434 Ето колега.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Благодаря Колега и за много години.

Comment

• Здраствуйте! Днеска влезнах в една по-голяма дупка и задния плафон ми се откачи от щипките, като взех да го прибера излезнаха някакви изкри и сега нямам осветление вътре... предните плафони отказаха, отделно ми светна и индикацията, че багажника е отворен. Някой може ли да даде съветче... какво да оправям?

Comment

• Първоначално публикувано от Bulan4o Покажи съобщение
                        Здраствуйте! Днеска влезнах в една по-голяма дупка и задния плафон ми се откачи от щипките, като взех да го прибера излезнаха някакви изкри и сега нямам осветление вътре... предните плафони отказаха, отделно ми светна и индикацията, че багажника е отворен. Някой може ли да даде съветче... какво да оправям?
                        Виж си бушоните, сигурно е изгорял някой
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Имам една молба ако някой има кори с здрава тапицерия за 145 нека да пише на лс

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                            Виж си бушоните, сигурно е изгорял някой

Благодаря за съвета, бушон беше изгорял! Смених го и сега всичко е окей!

Comment

• Колеги,

Дайте някакъв съвет как по-лесно да си сменя маркучите за обратната нафта. Старите ги изкубвам без проблем и нанизвам, но новите не искат да влезнат. Мъчих ги с клещи - наранява се маркуча и успявам само до средата да ги надена. От 3 един успях да го направя що годе, вторият и от двете страни само до средата успях, третият го оставих за друг ден.

Сега се чудя този дето е до средата ще държи ли и как ще сменя третия, който е на най-гадното място.

Капвах по малко масълце уж по-лесно да се нахлузват, но като че ли ефект никакъв

Comment

• Е нещо явно размера им не е както трябва... Старите като се свалят знам, че после е почти невъзможно да се монтират без драми, но за чисто нови за първи път чувам...
                                Защо не пробваш с малко нагряване с пистолет за горещ въздух или пък с едни малки клещи от тези дето са с издължени конусни щипки като пинсети да вкараш в маркуча и да разчекваш...

Comment

Working...
                                X